. panji semarang berita politik sukan hiburan hot gossip kontroversi sensasi hangat panas: Tips Mudah Hamil Bagi Pasangan Yang Sukar Dapat Anak

facebook like pop up

Wednesday, 17 October 2012

Tips Mudah Hamil Bagi Pasangan Yang Sukar Dapat Anak









Dewasa ini ramai pasangan yang berkahwin sukar mendapatkan cahaya mata. Adanya sudah lebih 15 tahun berkahwin baru berjaya mendapatkan anak. D sini saya sertakan tips yang sangat mudah bagi mana -mana pasangan yang hingga ketika ini belum lagi berjaya mendapatkan baby. Tips ini saya sudah berikan kepada beberapa pasangan yg sukar dapat anak dan ternyata berjaya..

Langkah-Langkah Untuk Cepat & Mudah Hamil

Langkah pertama bermula dari hari terakhir isteri datang haid. Selepas kering haid dan si isteri dah mula cuci kain telekung (dah boleh sembahyang balik ler tu) si suami pula jangan dok nak menggatal gesek sana gesek sini... al maklumlah dah hampir 2 minggu cuti, nafsu pun mungkin dah berkobar kobar tu....

sabar... sabar... ada agenda penting yg perlu di laksanakan dulu... nak baby tak ??
Kalau nak kena ikut aturan ni dulu...

Anda sebagai suami di kehendaki sambung balik cuti lagi dua minggu dari mengadakan hubungan kelamin dengan isteri.... yerr.. betui.... apa lak tipunyerr.... Ini bermakna anda harus bagi perlepasan bagi isteri anda agar 'bermuda triangle nyer itu tidak di sentuh oleh anda selama 2 minggu lagi..

adusss..... tak per tak per.. 2 minggu jer lagi... kalau duda lagi seksa sbb kena tunggu bertahun tahun selagi tak dapat kahwin bini baru....betui tak? hehehe..

Dalam waktu menunggu itu anda sebagai suami di larang sama sekali mengeluarkan sperma anda baik antara sedar, tidak sedar, secara paksaan atau terpaksa atau dipaksa.
Begitu juga dengan si isteri, kena sama berpuasa, INGAT tempoh kuarantin & larangan untuk anda berdua adalah bermula dari hari pertama isteri datang haid lagi...

Selepas habis tempoh 2 minggu lepas haid yg terakhir itu lah baru anda dibenarkan untuk bersama...Waktu ini di panggil waktu subur tahap tertinggi bagi kaum wanita, manakala bagi lelaki pula adalah tahap gila jimak peringkat tertinggi tahap gaban .... Di saat ini sperma lelaki yang sudah lama terpendam sudah menjadi cukup matang dan bersedia untuk memancarkan benih benih yg mantop dan dan tiada masalah untuk sampai ke destinasi...







Di syorkan sebelum bermulanya acara perasmian anda di malam nanti, agar buat candle light dinner, wujudkan suasana romantik, cumbu cumbuan mesra yg penuh keghairahan serta suasana yg amat indah dan memberahikan kedua pasangan...

Paling penting bagi yang beragama islam sebelum acara di mulakan di galak dan di sunatkan solat sunah 2 rakaat serta solah hajat minta pertolongan pada Allah yang maha kuasa agar di murahkan rezeki dan di kurniakan anak yg soleh...

Kalau dapat anak pun tapi dari jenis yang jadi hantu raya pun masalah gak...
nak dapat susah, tapi bila dah dapat lain plak jadinya...

setakat itu sahaja tips saya kali ini... selamat mencoba !!


Best Song Ever .....


ARTIKEL INI DI TAJA OLEH

‘RAHSIA PANCUTKAN ISTERI ANDA !! ’
Must Look Before Comment !!






Sila Like jika anda suka artikel ini atau lontarkan comment anda

SEKIAN TERIMA KASIH !!