. panji semarang berita politik sukan hiburan hot gossip kontroversi sensasi hangat panas: NASA jangkakan bumi akan gelap Pada 23, 24 dan 25 Dis 2012 ?

facebook like pop up

Tuesday, 23 October 2012

NASA jangkakan bumi akan gelap Pada 23, 24 dan 25 Dis 2012 ?Berita Gempar Satu Planet !!

Pihak NASA menjangkakan akan berlaku fenomena bumi akan gelap selama 3 hari iaitu bermula pada 23, 24 dan 25 Disember 2012. Apakah ini satu bencana atau anugerah? Entah benar atau ke tidak hanyalah jangkaan manusia sahaja.

Para Saintis NASA menjangkakan perubahan alam semesta dengan kegelapan penuh pada bumi selama 3 hari bermula pada 23 Disember 2012 bukanlah akan berakhirnya usia dunia, tapi ini adalah “Penyejajaran Alam Semesta“, di mana matahari dan bumi akan berada pada satu garis lurus untuk pertama kalinya. Bumi akan bertukar tempat dari dimensi ke 3 ke dimensi 0, lalu bertukar lagi ke dimensi ke 4.

Semasa proses pertukaran ini, seluruh alam akan menghadapi perubahan besar, dan kita akan melihat dunia yang baru (Dark of the Earth). Dunia gelap tanpa sinar, tanpa cahaya matahari.

Semasa kejadian ini berlaku, bersedialah, ketenangan amatlah diperlukan, saling berhubung antara satu sama lain, berdoa, dan terus berdoa. Beristirehatlah di rumah selama 3 hari tu.

Banyak perbahasan tentang apa yang akan terjadi 3 hari tersebut tapi ramai yang tidak percaya. Gini je lah!, kita tunggu dan lihat je lah nanti pada 23, 24 dan 24 Disember 2012 tu, ni hanyalah jangkaan atau ramalan manusia je, tak pasti. Tapi kalau benar-benar terjadi, sekurang-kurang kita dah tahu dan bersedia menghadapi dunia baru selama 3 hari tu nanti.

Jangkaan NASA ini menepati ramalan suku kaum Maya yang mengatakan kiamat akan berlaku pada tarikh 21, 23 24 atau 25 disember tahun 2012 !! Ramalan di perkuatkan lagi dengan salah satu ramalan nostradamus yang meramalkan dunia juga akan kiamat pada tahun 2012.

Sila baca ramalan nostradamus ini di sini

Ramalan Nostradamus : Gangnam Style Picu Kiamat?Ramalan Nostradamus : Gangnam Style Picu Kiamat?


Wallahuallam bisawat !ARTIKEL INI DI TAJA OLEH


PRODUK AJAIB YANG WAJIB ANDA CUBA !!

Sila Like jika anda suka artikel ini atau lontarkan comment anda

SEKIAN TERIMA KASIH !!